Viherrakentaminen – omakotitalojen pihat ja rivitalopihat

Viherrakentaminen Puutarhaneidon toteuttamana on lähestymistavaltaan hieman erilainen kuin perinteiset pihasuunnittelu- ja viherrakentamispalvelut. Jos et halua tai tarvitse tarkkaa piirrettyä pihasuunnitelmaa, voidaan toteutus tehdä vapaammin toiveidesi mukaan. Silloin aikaa jää enemmän pihasi rakentamiseen ja sinä säästät rahaa. Jos sinulla on jo pihasuunnitelma, rakentaminen onnistuu luonnollisesti sitä toteuttaen.

Teen ”suunnittelen ja rakennan” -tyyppistä viherrakentamista omakoti- ja rivitalopihoihin pääasiassa Kouvolan seudulla ja Pohjois-Kymenlaaksossa. Tilattavissa ovat myös perinteiset pihasuunnitelmat.

Tuntiveloitus viherrakentamisen töissä on 54€/h.
Katso tästä eri vaihtoehdot ja kysy lisää!

Viherrakentaminen Lea Stenholm Kouvola

Uuden pihan viherrakentaminen

Hinta: tarjouksen / pihan koon mukaan

Jos sinulla on jo pihasuunnitelma, pihan rakentaminen onnistuu sitä toteuttaen. Jos suunnitelmaa ei ole, tulen käymään pihallasi ja keskustelemme puutarhaunelmistasi sekä asukkaiden tarpeista. Jos sinulla ei ole tarvetta pihasuunnitelman yksityiskohtaiseen piirtämiseen, säästän sen ajan pihasi rakentamiseen ja teen pihasta vain luonnoksen.

Luonnoksen pohjalta hoidan pihasi viherrakentamisen alusta loppuun – pohjatöistä puiden, pensaiden ja perennojen istutukseen sekä pieniin betonikiveyksiin. Jos tarvitset laajempia kiveyksiä, puurakenteita tai vaikkapa aitaelementtejä, niihin löytyy alihankkija kumppaniverkostostani.

Jos haluat päästä myös jatkossa helpolla ja pitää huolta uudesta pihastasi, tutustu myös puutarhanhoitopalveluun.

Vanhan pihan päivitys

Hinta: tarjouksen / pihan koon mukaan

Kaipaako omakotitalon, rivitalon tai kesäasunnon piha uudistusta tai päivitystä? Suunnittelen ja toteutan vanhan pihan uudistustyöt toiveitasi kuunnellen ja pihan parhaat puolet säilyttäen. Vanhaa pihaa voidaan parantaa esimerkiksi yhdistämällä istutusalueita, siirtämällä kasveja, istuttamalla uusia ja muokkaamalla pihaa toimivammaksi – kaikkea ei missään nimessä kannata laittaa matalaksi!

Vanhan pihan uudistus alkaa kävellen kanssasi pihalla. Juttelemme siitä, mitä haluat säilyttää, mitä on hyvä poistaa ja millaisia uudistuksia toivot. Sen jälkeen teen uudistustyöt suunnitelman mukaan.

Uudistus voi koskea myös vain osaa pihasta, esimerkiksi oleskelualueen tai yhden kukkapenkin uudistuksen.
Kysy lisää!

Puutarhaneidon pihasuunnittelu

Hinta: tarjouksen mukaan

Jos haluat perinteisen pihasuunnitelman ilman toteutusta tai toteutuksen kanssa, sekin onnistuu.
Teen pihasuunnitelmia sekä uudiskohteisiin että vanhoihin kohteisiin.
Suunnitelma voi olla luonnossuunnitelma, pihasuunnitelma tai osasuunnitelma.

Luonnossuunnitelma

sisältää pihan toimintojen paikat: kulkuväylät, oleskelualueet, istutus- ja nurmialueet sekä huoltotoiminnot (pyykinkuivatus, roskakatos ym.). Luonnossuunnitelmassa ei ole kasvi- tai materiaalivalintoja eikä työohjeita.

Pihasuunnitelma

sisältää edellisen lisäksi kasvivalinnat, kasvien määrät, istutusvälit ja hoito-ohjeet sekä ehdotukset kiveys- ja muiksi pintamateriaaleiksi.

Osasuunnitelma

on vaihtoehto, jos koko pihan pihasuunnitelmaa ei tarvita. Osasuunnitelma voi olla esimerkiksi tietyn alueen istutussuunnitelma, johon on merkitty kasvit ja kasvimäärät.

Kutsu minut käymään pihallasi, niin teen tarjouksen toivomasi suunnitelman laajuuden ja pihan koon perusteella.
Kartoituskäynti on veloitukseton.

Ota yhteyttä